Установка ГБО на BYD F3
- YAR
- Модератор
- Автомобиль: BYD G6
- Комплектация: GLX
Re: Установка ГБО на BYD F3
ГБО, справді, встановлювали в Україні,за побажанням покупця. І таку пропозицію робили не для всіх моделей. Наприклад,на G6, чомусь такоъ не було.
Встановив ГБО на пробігу 15000 км. На сьогодні,накатав на газу більше 40000 км. Все гуд )
Встановив ГБО на пробігу 15000 км. На сьогодні,накатав на газу більше 40000 км. Все гуд )
Слава Україні !
- GELO
- Автомобиль: BYD F3
- Комплектация: Plus
Я взял F3 в салоне с уже установленным Zavolli. Если бы знал, что гарантии не будет поставил бы газ у своих ребят. Косарей бы 6 точно выиграл но цене.
-
Ctrateg
- Комплектация: GLX-I
Да протормозив я! А Ви ніхто і не підсказали в тому числі і Alex777 що можна акуратно втавить балон за спинку. Я знав що можна поставить але сомнівавсь.
Тепер все "жни що посіяв".
Тепер все "жни що посіяв".
- Станислав
- Комплектация: GLX-i
[quote="Ctrateg";p=10647]Да протормозив я! А Ви ніхто і не підсказали в тому числі і Alex777 що можна акуратно втавить балон за спинку. Я знав що можна поставить але сомнівавсь.
Тепер все "жни що посіяв".[/quote]
В тому є і свої мінуси. Зараз можливо за три хвилини зняти заднє і пассажирське переднє сидіння, і 3-метровий груз лягає,іще і залишок свободного місця є. Якщо балон за спинку встановити то уже цього плюса не буде.
Я 4 роки тому переїхав і у мене і досі стадія ремонту. Переїхав коли в мене іще жигуль був, а після придбання F3 значно полегшало. Стройматеріалу перевезено чималенька куча. Переїхав у квартиру в старому районі, з якою в додачу іще і два сараї було. У квартирі ремонт зробив, на місці одного сараю построїв гараж, причепив на стіну балкон 1,5х 4 м. , і все що тільки можливо було перевезено на F3. Увесь матеріал до 4 метрів завдовшки можно сміливо возити. Так що у всьому є своі плюси.
В тому є і свої мінуси. Зараз можливо за три хвилини зняти заднє і пассажирське переднє сидіння, і 3-метровий груз лягає,іще і залишок свободного місця є. Якщо балон за спинку встановити то уже цього плюса не буде.
Я 4 роки тому переїхав і у мене і досі стадія ремонту. Переїхав коли в мене іще жигуль був, а після придбання F3 значно полегшало. Стройматеріалу перевезено чималенька куча. Переїхав у квартиру в старому районі, з якою в додачу іще і два сараї було. У квартирі ремонт зробив, на місці одного сараю построїв гараж, причепив на стіну балкон 1,5х 4 м. , і все що тільки можливо було перевезено на F3. Увесь матеріал до 4 метрів завдовшки можно сміливо возити. Так що у всьому є своі плюси.
-
Alex777
[quote="Ctrateg";p=10647]Да протормозив я! А Ви ніхто і не підсказали в тому числі і Alex777 що можна акуратно втавить балон за спинку. Я знав що можна поставить але сомнівавсь.
Я ставил у ОФФов, мне предлагали два варианта установки баллона на выбор, под запаску сразу отказался....Плюс, вывели заправку в лючок, теперь горловина бензобака и клапан для заправки газа рядом ;)
Я ставил у ОФФов, мне предлагали два варианта установки баллона на выбор, под запаску сразу отказался....Плюс, вывели заправку в лючок, теперь горловина бензобака и клапан для заправки газа рядом ;)
-
Ctrateg
Я маю в виду що балон що стоїть замість запаски пустий важить 20кг, з газом само собою більше, знаходиться в задній частині кузова своєю вагою тягне авто до низу. А балон за сідушкою прямо давить на задні колеса (припустим так) і нема цоьго (ричага) перигибу.
[quote="Alex777";p=10649]Плюс, вывели заправку в лючок[/quote]
А заправку в люк до бенза не захотів по причині неродивих заправщиків. Пістолет не кіло важить а кузов в авто не з тройки заліза виготовлено, от і є місце тріщин кузова біля штуцера. Зараз скажете що все можна поламать якщо не глядіть але справа не в тому. Бувають такі моменти що ти просто не чекаєш а воно бац...
[quote="Alex777";p=10649]Плюс, вывели заправку в лючок[/quote]
А заправку в люк до бенза не захотів по причині неродивих заправщиків. Пістолет не кіло важить а кузов в авто не з тройки заліза виготовлено, от і є місце тріщин кузова біля штуцера. Зараз скажете що все можна поламать якщо не глядіть але справа не в тому. Бувають такі моменти що ти просто не чекаєш а воно бац...
- YAR
- Модератор
- Автомобиль: BYD G6
Навіть не чув про такі пошкодження від заправочних пістолетів. Та то таке ... (мало чого я ще не чув)). В мене на Ф3 (та й на цьому авто), заправка проводилась через лючок бензобаку.І за роки експлуатації, проблема з якою я стикнувся,-мало місця для корректного розміщення додаткової горловини. В результаті, її врізка деформувала резиновий ущільнювач навколо бензинової горловини.З часом,він розтріскався.І після заправки бензином,в салоні стояв "смачний" запах палива.
Слава Україні !
-
Ctrateg
[quote="YAR";p=10680]Навіть не чув про такі пошкодження від заправочних пістолетів[/quote]
І я не чув, це просто здогадки. Так і пошкодження за один раз не появляться, пройде деякий час. Це на мою думку, тільки на мою...
[quote="YAR";p=10680] деформувала резиновий ущільнювач навколо бензинової горловини[/quote]
Ви самі практично відповіли на свої запетання.Якщо не полопло залізо то полопав резиновий ущільнювач. Щось то не так.
Коротше кожний кузнець свого успіху, Ви так зробили я так.
І я не чув, це просто здогадки. Так і пошкодження за один раз не появляться, пройде деякий час. Це на мою думку, тільки на мою...
[quote="YAR";p=10680] деформувала резиновий ущільнювач навколо бензинової горловини[/quote]
Ви самі практично відповіли на свої запетання.Якщо не полопло залізо то полопав резиновий ущільнювач. Щось то не так.
Коротше кожний кузнець свого успіху, Ви так зробили я так.
Я уже раньше писал, что поставил балон на 50 л за спинку потому чтобы и запаска на своем месте была, да и спинка на моем авто не откидывается. Довольно неплохой багажник остался (смотрите фото).