Хочу купити машину

Обговорення BYD F6 та G6: експлуатація, ремонт, обслуговування, запчастини та досвід власників.
Mykola
Автомобиль: без автомобиля

Хочу купити машину

• Цитата

Повідомлення Mykola »

Доброго вечора! Є варіант купити byd g6, чи варто купувати? Пробіг 90. Як з ремонтом та запчастинами?
papaev
Администратор
Автомобиль: BYD F6

Re: Хочу купити машину

• Цитата

Повідомлення papaev »

Эксклюзив штук 15 на всю страну. Отношение на сто будет соответствующее. Запчасти если не аналог то либо какие то остатки раза в 4 дороже, либо искать себе друга китайца на алиэкспресе который возможно что-то и достанет при хорошем настроении.

Когда был представитель - стоило. Пока были запчасти до войны - возможно. Сейчас я бы не купил. У меня при пробеге 80 посыпалось и поменялось уже все, что можно. Но это у меня, а вот YAR на G6 уже небось 300+ наездил
vitaxa4
Автомобиль: BYD G6
Комплектация: GL-I

• Цитата

Повідомлення vitaxa4 »

Я наездил 157т . Нарекания только на коррозию кузова в местах протертой краски до основания и на отсутствие доступных запчастей. Но с коррозией можно бороться. А запчасти или аналог Хонда Аккорд 7, либо Алиэкспрес
vitaxa4
Комплектация: GL-I

• Цитата

Повідомлення vitaxa4 »

Я наездил 157т . Нарекания только на коррозию кузова в местах протертой краски до основания и на отсутствие доступных запчастей. Но с коррозией можно бороться. А запчасти или аналог Хонда Аккорд 7, либо Алиэкспрес
YAR
Комплектация: GLX

• Цитата

Повідомлення YAR »

Пробіг біля 300 т. Декілька років практично стоїть на місці.
По ремонту двигуна і ходовки,- жодних проблем не відчував. З того що міняв,- аналоги з Мазди (двигун) і Хонди (ходовка) ставали без проблем. Вибір і ціни досить лояльні.
Комфорт, надійність влаштовують повністю. Аналоги по комфорту і ціні,- навіть ХЗ.
Але, кузовщина,- без належного своєчасного догляду, то проблема. І це, з мого досвіду, єдиний мінус.
З Алі, замовляв протитуманки, і блоку правління скло підйомниками. Ціна адекватна.
Свою, виставив на продаж. По причині тривалого простою авто. Ціни,- на рівні Авео.
Як на мене, - ці авто не порівняти.
Слава Україні !

У цій темі є ще 15 відповідей

Щоб переглядати решту відповідей у цій темі, потрібно зареєструватися та увійти.

Реєстрація Вхід

Відповісти
  • Схожі теми
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення