Добрий вечір. Переключатель склопідйомника дверей и центральным замком (передній лівий), BYD F6
(10341586-00) із якої машини підходить підкажіть або де можна придбати?
Добрий вечір. підкажіть де можна купити переключатель склопідйомника дверей і центральним замком (передний лівий), BYD,
- YAR
- Автомобиль: BYD G6
- Комплектация: GLX
Re: Добрий вечір. підкажіть де можна купити переключатель склопідйомника дверей і центральним замком (передний лівий), B
Щойно отримав посилку з цим блоком.
Замовляв на "Аліекспрес", по Хонді (дешевше. Модельний блок 1200. Хонда,- 700грн)). Коли встановлю,-напишу результат.
Замовляв на "Аліекспрес", по Хонді (дешевше. Модельний блок 1200. Хонда,- 700грн)). Коли встановлю,-напишу результат.
Слава Україні !
-
papaev
- Администратор
- Автомобиль: BYD F6
Re: Добрий вечір. підкажіть де можна купити переключатель склопідйомника дверей і центральним замком (передний лівий), B
ВАСИЛЬ - если пользуетесь штатной сигналкой, учтите, что она вшита в этот блок поставив "аналог" вы лишитесь штатной сигналки, если же ей не пользуетесь у меня лежит блок новый с алишки без сигналки могу отдать по цене ниже рынка (пишите в личку договоримся), не установил его только по причине, что нету в нем сигналки. (пришлось покупать второй но они тоже идут с 1 чипом вместо 2х...)
- YAR
- Автомобиль: BYD G6
- Комплектация: GLX
Мова йде про блок, на якому розташовані клавіші управління склопідйомниками ? На йому розташований чіп сигналки ?
Я ще не міняв. Але, і позбавлятись штатної сигналки не готовий ... (
Я ще не міняв. Але, і позбавлятись штатної сигналки не готовий ... (
Слава Україні !
-
papaev
- Администратор
- Автомобиль: BYD F6
YAR - за G6 не скажу, у F6 он расположен там. Я на алишке вот так купил блок лет 5 назад без чипа, в итоге он и лежит без дела, после чего взял у 17х19 с чипом но он 1 в комплекте, в итоге 2 ключ просто ключ и подружить их "умельцы" не могут.
У цій темі є ще 3 відповіді
Щоб переглядати решту відповідей у цій темі, потрібно зареєструватися та увійти.
Ре
-
- Схожі теми
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення