Обігрів салону
Обігрів салону
Замінив радіатор пічки. Одна сторона гріє хорошо, а друга погано. Підкажіть в чому причина?
Re: Обігрів салону
Якщо ліва гріє погано, то потрібно радіатор мити. Заміна радіатора повинна супроводжуватись з миттям системи охолодження та заміною антифризу. Можливо якщо є гбо то щось наплутано з його врізкою.
-
papaev
- Администратор
- Автомобиль: BYD F6
Еще там есть 3 или 4 актуатора (устройство которое направления воздуха переключает) он может отжить свое, плюс бывает на них откручиваются "болтик" (ну хрень торчащая белая) и их нужно банально подкрутить. Если не греет слева то за рулем сверху в недрах до него можно долезть ничего не разбирая.
До речі, сканер mucar200 чудово сканує клімат. Скм придбав коли були проблеми з абс, а на сто невірно вказали на датчик. Придбав сканер та горя не знаю.
- Vad
- Автомобиль: BYD S6
- Комплектация: GLX
у меня не греет слева. можно как то понятно объяснить, что подкрутить и как туда добраться.papaev писав: 11 січня 2024, 15:36 Еще там есть 3 или 4 актуатора (устройство которое направления воздуха переключает) он может отжить свое, плюс бывает на них откручиваются "болтик" (ну хрень торчащая белая) и их нужно банально подкрутить. Если не греет слева то за рулем сверху в недрах до него можно долезть ничего не разбирая.
-
papaev
- Администратор
- Автомобиль: BYD F6
Выглядит оно вот такVad писав: 13 січня 2024, 12:36 у меня не греет слева. можно как то понятно объяснить, что подкрутить и как туда добраться.
https://www.17x19.com/product/%D0%B0%D0 ... 0%D1%87-2/
Крутили на сто заняло минуту. Сам не видел увы
Вот в видео на ютубе на первой минуте видно на "пальце" штырек вот он и отходит или же выскакивает с места крепления (насколько я понял)
h ttps://www.youtube.com/watch?v=h8PrU4t1P_s
Насколько я понимаю там и крутить больше нечего ошибиться трудно.
И у меня как бы просто шарашил холодный воздух слева не реагируя на температуру.
Як я розумію чому в нас не гріє зі сторони водія. Антифриз знаходить в радіатор пічки зі сторони пасажира, і по мірі забиттям радіатора мусорем обігрів зміщується в бік пасажира. Якось так.
Ось і я про це кажу. Треба після заміни або миття радіатора треба міняти антифріз. Бо якщо нічого не зробити ефект на лічені дні.Sergij писав: 14 січня 2024, 13:10 Як я розумію чому в нас не гріє зі сторони водія. Антифриз знаходить в радіатор пічки зі сторони пасажира, і по мірі забиттям радіатора мусорем обігрів зміщується в бік пасажира. Якось так.
- Vad
- Автомобиль: BYD S6
- Комплектация: GLX
Так воно і є. Три дні тому надоїло мерзнуть, поїхав на СТО і промив радіатор обігріву салона. Промивали приблизно три години, бруду вийшло багато. Тепер обігрів салону працює як на новій машині.Sergij писав: 14 січня 2024, 13:10 Як я розумію чому в нас не гріє зі сторони водія. Антифриз знаходить в радіатор пічки зі сторони пасажира, і по мірі забиттям радіатора мусорем обігрів зміщується в бік пасажира. Якось так.