Хочу купити машину
Хочу купити машину
Доброго вечора! Є варіант купити byd g6, чи варто купувати? Пробіг 90. Як з ремонтом та запчастинами?
-
papaev
- Администратор
- Автомобиль: BYD F6
Re: Хочу купити машину
Эксклюзив штук 15 на всю страну. Отношение на сто будет соответствующее. Запчасти если не аналог то либо какие то остатки раза в 4 дороже, либо искать себе друга китайца на алиэкспресе который возможно что-то и достанет при хорошем настроении.
Когда был представитель - стоило. Пока были запчасти до войны - возможно. Сейчас я бы не купил. У меня при пробеге 80 посыпалось и поменялось уже все, что можно. Но это у меня, а вот YAR на G6 уже небось 300+ наездил
Когда был представитель - стоило. Пока были запчасти до войны - возможно. Сейчас я бы не купил. У меня при пробеге 80 посыпалось и поменялось уже все, что можно. Но это у меня, а вот YAR на G6 уже небось 300+ наездил
-
vitaxa4
- Автомобиль: BYD G6
- Комплектация: GL-I
Я наездил 157т . Нарекания только на коррозию кузова в местах протертой краски до основания и на отсутствие доступных запчастей. Но с коррозией можно бороться. А запчасти или аналог Хонда Аккорд 7, либо Алиэкспрес
-
vitaxa4
Я наездил 157т . Нарекания только на коррозию кузова в местах протертой краски до основания и на отсутствие доступных запчастей. Но с коррозией можно бороться. А запчасти или аналог Хонда Аккорд 7, либо Алиэкспрес
- YAR
- Модератор
- Комплектация: GLX
Пробіг біля 300 т. Декілька років практично стоїть на місці.
По ремонту двигуна і ходовки,- жодних проблем не відчував. З того що міняв,- аналоги з Мазди (двигун) і Хонди (ходовка) ставали без проблем. Вибір і ціни досить лояльні.
Комфорт, надійність влаштовують повністю. Аналоги по комфорту і ціні,- навіть ХЗ.
Але, кузовщина,- без належного своєчасного догляду, то проблема. І це, з мого досвіду, єдиний мінус.
З Алі, замовляв протитуманки, і блоку правління скло підйомниками. Ціна адекватна.
Свою, виставив на продаж. По причині тривалого простою авто. Ціни,- на рівні Авео.
Як на мене, - ці авто не порівняти.
По ремонту двигуна і ходовки,- жодних проблем не відчував. З того що міняв,- аналоги з Мазди (двигун) і Хонди (ходовка) ставали без проблем. Вибір і ціни досить лояльні.
Комфорт, надійність влаштовують повністю. Аналоги по комфорту і ціні,- навіть ХЗ.
Але, кузовщина,- без належного своєчасного догляду, то проблема. І це, з мого досвіду, єдиний мінус.
З Алі, замовляв протитуманки, і блоку правління скло підйомниками. Ціна адекватна.
Свою, виставив на продаж. По причині тривалого простою авто. Ціни,- на рівні Авео.
Як на мене, - ці авто не порівняти.
Слава Україні !
-
vitaxa4
Где можна было столько накатать?! За 300 тыщ чет серьезное было? Регулировал хоть раз клапана за этот пробег? Да очень жаль -недооцененный как по мне автомобиль. Комфорта масса -цена как у Авео…
- YAR
- Модератор
Мій бізнес (в чергове зруйнований, йоб.ними кацапами!), був пов'язаний з поїздками по Україні. Тому, й авто обирав таким, щоб подорожі не втомлювали, поїздки були комфортними та за адекватну вартість обслуговування.
Тому, й двигун обрав самий простий і надійний,- атмосферник.
Тому, й двигун обрав самий простий і надійний,- атмосферник.
Слава Україні !
-
papaev
- Администратор
- Автомобиль: BYD F6
Я делал антикор 2ы. Сразу после покупки и годиков через 5-6 повторно (но не особо заморачиваясь со снятием предыдущего) В итоге на арках (назовем их так, элемент кузова внутри возле стойки амортизатора) на стыке появилась ржавчина с монетку.. в этом году решили зачистить поглядеть и уже появились дырки под антикором с 1ой стороны с палец, со второй с 3. И пороги так же не смотря на обработку чуть чуть совсем уже начали под пластиковой накладкой гнить, но это все заново обработалось.YAR писав: 30 серпня 2024, 17:22 Але, кузовщина,- без належного своєчасного догляду, то проблема. І це, з мого досвіду, єдиний мінус.
Зато с лкп у меня беда. В 19ом летом машинка прожила месяц на Сицилии и на крыше по приезду полез лак чутка, красить сразу не стал. И вот спустя 5 лет крыша уже облезла на 90% и теперь дружно полезли двери, зеркала, капот и багажник, как будто машина живет на Юге.
Машина була добра на свій час (років 12 тому). Але брати її зараз у такому віці, то треба розуміти, що там по ній багато роботи тоеба буде зробити
-
Spektr
В мене машина з 13 року, але з салону її обробив мені майстер антикором тектил. По іржі навіть натяків немає. Може десь там під капотом деякі деталі чи болти, а по кузову все чисто. Пробіг близько до 60т. км.
По єлектоніці зараз тільки поворотники з лівого боку пропадають в любому стані навіть на аварійці.
Було ще декілька проблем, склопідіймачи лагали допоки класний майсер не здолав їх за пару днів та стоп зправа перестав відповідати.
Поки що шукаю майстра, щоб все пофіксити.
Може хто підкаже, де шукати причини?
По єлектоніці зараз тільки поворотники з лівого боку пропадають в любому стані навіть на аварійці.
Було ще декілька проблем, склопідіймачи лагали допоки класний майсер не здолав їх за пару днів та стоп зправа перестав відповідати.
Поки що шукаю майстра, щоб все пофіксити.
Може хто підкаже, де шукати причини?